Κατασκευή - Ανακαίνιση Καταστημάτων

/Κατασκευή - Ανακαίνιση Καταστημάτων

Ανακαίνιση καταστήματος Nails Boutique

O συνδυασμός ξυλείας δρυς με λευκή και έγχρωμη μελαμίνη έδωσαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

Ξύλινες κατασκευές στο THE RABBIT PUNCH

,

Ξύλινη καντίνα από μασίφ ξυλεία Πεύκης και κ/π σημύδα. Ξυλεία Πεύκης χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε όλα τα έπιπλα (retail, τραπέζια , πασά , καναπέδες , παγκάκια ) Ιδιαίτερες κατασκευές στο μπαρ από ξυλεία δρυς ρουστίκ σε συνδυασμό με λεύκα πάνελ M.F.C . Τα καπάκια αποτελούνται από σύνθετη ξυλεία Πεύκης [...]

Ανακαίνιση στο ΗΡΑΙΟΝ alterno cafe

Αναλάβαμε την επίπλωση του ΗΡΑΙΟΝ alterno cafe στο Βαθύ Σάμου. Ασύμμετρα τραπέζια,πάσα ,τραπεζάκια καφέ από ξυλεία Ιρόκο και Khaya καθώς και ροδέλες καστανιάς στα στρογγυλά μας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση και φυσικά την άψογη συνεργασία.

Ξύλινες Κατασκευές σε φαρμακείο

Στο νέο χώρο φαρμακείου δημιουργήσαμε από μελαμίνες σε λευκή και roustik απόχρωση, ράφια και ειδικές κατασκευές, που ήρθαν να δώσουν αυτό το minimal αποτέλεσμα.

Bella Vespa Κολωνάκι

Ένας ιδιαίτερος χώρος με ιδιαίτερες κατασκευές. Σε όλες τις εργασίες (Τραπέζια – πάσα – καναπέδες – επενδύσεις σε τοίχους και ταβάνια – έπιπλα – μπαρ) χρησιμοποιήθηκε μασίφ ξυλεία Πιτς-Πάιν, που σε συνδυασμό με διάφορες βαφές ήρθαν να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα.

Watt-Volt κατάστημα Χαλκίδας

Ο συνδυασμός της λευκής λάκας με μελαμίνη στην απόχρωση του ξύλου έδωσαν αυτό το ζεστό αποτέλεσμα. Οι κορνίζες από πορτοκαλί λακά ήρθα να ολοκληρώσουν το έργο μας.

Ανακαίνιση κομμωτηρίου BarbaGianni

Στην είσοδο του Barbagianni συναντάμε μια κατασκευη εξολοκλήρου από μασίφ ξυλεία μεράντι. Στον εσωτερικό χώρο ο μεγαλύτερος όγκος είναι των επίπλων είναι από δρυς ρουστίκ. Όπου χρειστηκαν μεγάλες επιφάνειες για επένδυση πλακάκια, ντουλάπια, laminate) χρησιμοποιήθηκε Κ/Π σημύδα. Ο συνδυασμός όλων αυτών έδωσε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. [...]

Ψητοπωλείο BARBAS Χαλκίδας

Στις κατασκευές ως βάση χρησιμοποιήσαμε ξυλεία Πεύκης. Σε συνδυασμό με Κ/Π και μελαμίνες δώσαμε αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Ξύλινες κατασκευές στο Γλυκοπωλείο Μπισκοτόγλυκο

Στο Γλυκοπωλείο μπισκοτόγλυκο την τιμητική του είχε το άσπρο χρώμα. Παράθυρα σταθερά αλλά και ανοιγώμενα τύπου καρμανιόλα κατασκευασμένα από τροπική ξυλεία μεράντι βαμμένα με λευκή λάκκα εξωτερικής χρήσης. Μασίφ εςωτερική ταμπλαδωτή πόρτα και εσωτερικό παράθυρο από μασίφ ξυλεία πόπλαρ επίσης βαμμένα με λευκή Λάκκα. Μία κρυφή πόρτα και αλλη μια σπαστή σε λευκή Λάκκα συμπληρώνουν [...]