Ξύλινες κατασκευές

/Ξύλινες κατασκευές

Κατάστημα Skiouros

Σε όλα τα έπιπλα και τις επενδύσεις χρησιμοποιήσαμε δρυς ρουστίκ. Σε συνδυασμό με μεταλλικές κατασκευές το αποτέλεσμα που ήρθε είναι εντυπωσιακό.

Κατασκευή σκηνικών ομίλου ΑΝΤ1

Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε τα σκηνικά για λογαριασμού του Ομίλου ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου 10 Μικροί Μήτσοι.

Ξύλινες κατασκευές στο THE RABBIT PUNCH

,

Ξύλινη καντίνα από μασίφ ξυλεία Πεύκης και κ/π σημύδα. Ξυλεία Πεύκης χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε όλα τα έπιπλα (retail, τραπέζια , πασά , καναπέδες , παγκάκια ) Ιδιαίτερες κατασκευές στο μπαρ από ξυλεία δρυς ρουστίκ σε συνδυασμό με λεύκα πάνελ M.F.C . Τα καπάκια αποτελούνται από σύνθετη ξυλεία Πεύκης [...]

Ξύλινες Κατασκευές στο Κέντρο Αισθητικής Leye

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου αισθητικής Leye μας ανέθεσαν την επίπλωση του χώρου. Έπιπλα σε minimal γραμμή αλλά και κλασική συνδυάστηκαν για τις απαιτήσεις του χώρου . Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την τελική εικόνα.

Ανακαίνιση στο ΗΡΑΙΟΝ alterno cafe

Αναλάβαμε την επίπλωση του ΗΡΑΙΟΝ alterno cafe στο Βαθύ Σάμου. Ασύμμετρα τραπέζια,πάσα ,τραπεζάκια καφέ από ξυλεία Ιρόκο και Khaya καθώς και ροδέλες καστανιάς στα στρογγυλά μας. Ευχαριστούμε για την προτίμηση και φυσικά την άψογη συνεργασία.

Ξύλινες Κατασκευές σε φαρμακείο

Στο νέο χώρο φαρμακείου δημιουργήσαμε από μελαμίνες σε λευκή και roustik απόχρωση, ράφια και ειδικές κατασκευές, που ήρθαν να δώσουν αυτό το minimal αποτέλεσμα.

Ψητοπωλείο BARBAS Χαλκίδας

Στις κατασκευές ως βάση χρησιμοποιήσαμε ξυλεία Πεύκης. Σε συνδυασμό με Κ/Π και μελαμίνες δώσαμε αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα που αγαπήθηκε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Ξύλινες κατασκευές στο κατάστημα Χαντρ..ing στο Αλιβέρι

Στο Χαντρ..ing στο Αλιβέρι συνδυάσαμε ξυλεία μελαμίνης, OSB  και Κ/Π σημύδας για να δώσουμε ένα ζεστό και πιο οικείο αποτέλεσμα.

Δημιουργία περιπτέρου στην Food Expo 2017

Λυόμενες κατασκευές από μελαμίνη και mdf σε εκθεσιακό περίπτερο.

Θεατρική σκηνή

Τοποθέτηση πατώματος Laminate σε θεατρική σκηνή και επένδυση σκηνής.