Κομμωτήριο

/Κομμωτήριο

Ανακαίνιση κομμωτηρίου BarbaGianni

Στην είσοδο του Barbagianni συναντάμε μια κατασκευη εξολοκλήρου από μασίφ ξυλεία μεράντι. Στον εσωτερικό χώρο ο μεγαλύτερος όγκος είναι των επίπλων είναι από δρυς ρουστίκ. Όπου χρειστηκαν μεγάλες επιφάνειες για επένδυση πλακάκια, ντουλάπια, laminate) χρησιμοποιήθηκε Κ/Π σημύδα. Ο συνδυασμός όλων αυτών έδωσε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. [...]

Giannis Tzanis cut&color

Στο κομμωτήριο Giannis Tzanis cut&color δημιουργήσαμε καθρέφτες από μασίφ ξυλεία πεύκης σε αποχρώσεις ελιάς. Επενδύσεις στις κολώνες και κατασκευή ραφιών σε διάφορες διαστάσεις από ταβλά σουηδική. Τέλος το έπιπλο της υποδοχής-ρεσεψιόν έρχεται να ολοκληρώσει τις δημιουργίες μας από μασίφ ξυλεία και mdf βαμμένα λάκα.

Barbagianni

Στο ανδρικό κομμωτήριο Barbayianni όλες οι κατασκευές μας έγιναν από δρυς ρουστίκ.  Πάγκος εργασίας με καπάκι corian ,το έπιπλο της υποδοχής καθώς και το μικρό μπαράκι που διαθέτει όλα στη φυσική του απόχρωση. Μονοκόμματες τάβλες για επένδυση στο ταβάνι έρχονται να ολοκληρώσουν τον εσωτερικό χώρο. Έξω θα συναντήσουμε μία πλατφόρμα κατασκευασμένη εξολοκλήρου από deck εξωτερικόυ χώρου.

Τζανής Δημήτρης Hair Saloon

Το κομμωτήριο Τζανής Δημήτρης Hair Saloon περιέχει ίσιες κατασκευαστικές γραμμές από μασίφ ξυλεία, κοντραπλακέ και επιφάνειες από τα νέα χρώματα της. Στην υποδοχή θα συναντήσουμε μία ιδιαίτερη κατασκευή στην οποία έχουμε συνδυάσει ξύλο, σίδερο και γυψοσανίδα για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.